Ice Cream Bar : Vivi’s Creamery

Door Barbara

Lick it, lick it goooood: Vivi’s Creamery

Niets zo leuk als op een bloedhete zomerdag van een ijsje te genieten: toen ik onlangs samen met een vriendin van een dagje Ibiza stad genoot, stuitten we op Vivi’s Creamery, een überschattige ice cream bar vlakbij de Mercat Vell, de oude overdekte markthal aan de ingang van Dalt Vila.

Niet alleen het schattig, pastelgroene interieur trok ons aan, maar ook het uitgebreide assortiment aan homemade icecream: van basic smaken als vanille, chocolade, mokka en straciatella tot hazelnoot, yoghurt en nougat of exotische smaken sorbet. Er zijn zowel hoorntjes als potjes in verschillende groottes van small tot xl, voor wie grote honger heeft 😉

Ook aan de veganisten is gedacht want er zijn vegan ijsjes, alsook lactose-en glutenvrije varianten en zelfs ei-vrije opties! Daarnaast ook keuze in een heleboel toppings alsook smoothies en milkshakes. Bijzonder moeilijk kiezen uit al die smaken, maar ik ging voor een bolletje yoghurt en hazelnoot, yummmm!

Terwijl je rustig van je ijsje geniet op hun terras, kan je de voorbijgangers en (soms bont uitgedoste) toeristen gadeslaan… Een heerlijke zoete zonde, maar hey, op vakantie tellen we die calorieën toch niet? 🙂

Locatie

Parkeren kan je best op de betaalparking Es Pratet, van daar is het nog 10min. wandelen.

You may also like

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst. Accepteer Lees meer

error: Alert: You are not allowed to copy content, © Besos de Ibiza