Hola, bienvenido a ‘Besos de ibiza’!

Door Barbara

Welkom!

Mag ik u voorstellen: Besos de Ibiza. Mijn blog over, what else, Ibiza.

Ibiza bekeken door een roze bril. Mijn roze bril. La vida en rosa! Een unieke blik op mijn leven als parttime eilandbewoner. Daarnaast een heleboel hippe adresjes, authentieke plekjes, must-do’s (én don’ts), toffe restaurantjes, secret hotspots en de (nieuwste) places-to-be. Ik schrijf over alles wat Ibiza nu net zó leuk maakt.

Ik ben steevast de persoon die men opbelt om te vragen of ik geen leuke tips of adresjes weet, of goede restaurantjes. Iedereen die me kent, weet dat ik een rasechte foodie en avonturier ben, immer nieuwsgierig en steeds op zoek naar wat nieuws…. of wat lekkers.

Nee, ik verhuur géén villa’s, auto’s of appartementen, en nee, ik geef geen rondleidingen. Ik schrijf simpelweg omdat ik het leuk vindt, geïntrigeerd én gepassioneerd ben door dit prachtige eiland, en al dat moois wil delen met andere levensgenieters/ibiza-lovers. ‘Cause sharing is caring, no?

Alles wat je hier leest is gebaseerd op mijn eigen ervaringen, belevenissen en ontmoetingen… en met veel liefde voor jullie neergepend.

Written with love, from Ibiza.

Besos,

Barbara

Lees ook deze artikels

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst. Accepteer Lees meer