Tapas & pintxos: mijn 5 favoriete adresjes!

Door Barbara

Zagen jullie mijn laatste publicatie in Ibiza Magazine al? Daarin deel ik mijn 5 favoriete adresjes voor tapas en pintxos!

Benieuwd of jullie ze allemaal kennen? Niet genoemd in het artikel, maar ook leuk: Can Terra, Ca La Nina, Home Loos en La Bodega (al is die laaste mijn minst favoriete adresje). Zelf nog een leuk adresje toe te voegen? Laat het me gerust weten op barbara@besosdeibiza.com!

Buen provecho!

 

You may also like

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst. Accepteer Lees meer

error: Alert: You are not allowed to copy content, © Besos de Ibiza