Besos de Ibiza in NINA en Ibiza magazine

Door Barbara

Zagen jullie mijn publicatie in Nina en Ibiza Magazine al?

Nina magazine, de gratis weekendbijlage bij de krant Het Laatste Nieuws, contacteerde me onlangs voor hun tweewekelijkse reisrubriek, waarin ze een Belg in het buitenland volgen en via ‘vraag & antwoord’ gouden tips en adresjes verzamelen. Ze waren nu op zoek naar een ultieme zomerse bestemming en ze dachten daarom aan Ibiza, en… aan mij! 🙂

Ook Ibiza Magazine contacteerde me, met de vraag of ik interesse had om mijn ‘ibiza-verhaal’ te delen in hun magazine, in de vorm van een leuke column en een artikel met mijn persoonlijke, favoriete adresjes.

Uiteraard vond ik dat beide fantastische voorstellen waar ik enthousiast ‘ja natuurlijk!’ op antwoordde, het resultaat van die samenwerking lees je hieronder.

Artikel NINA: De leukste plekken op Ibiza volgens Besos de Ibiza

Alvast benieuwd wat jullie er van vinden! 🙂

Besos,

Barbara

Lees ook deze artikels

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst. Accepteer Lees meer