Instagram hotspot: de schommel van Es Niu Blau

Door Barbara

Moeilijkheidsgraad: Easy (E)

Laat het kind in je los! Schommelen, heerlijk toch? Als peuter was ik er dol op en ik moet stiekem toegeven dat ik het ook op volwassen leeftijd nog steeds geweldig vind 😉 Ik was dan ook ontzettend blij toen ik deze schommel ontdekte, verstopt in een hoekje van het strand van Es Niu Blau. Topspot voor enkele foto’s, al zal je wel even je beurt moeten afwachten… Geniet ondertussen van een hapje en een drankje bij Soulgood, een vrolijk strandbarretje met hippie vibes, aanrader!

Note: ik ben niet verantwoordelijk voor het plaatsen of verwijderen van deze schommel.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

schommel ibiza

Locatie

Je vindt deze schommel vlak voor strandbar Soulgood, op het strand van Es Niu Blau. Parkeren kan je op het parkeerterrein van en naast beach bar Pura Vida.

Lees ook deze artikels

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst. Accepteer Lees meer